
Jag har testat olika recept och känner att det inte är några som faller mig i smaken men det här blev fantastiskt gott och påminner om riktigt bröd. De passar utmärkt att göra till hamburgare också.
Frallor
1 1/2 dl sesamfrön
1/2 dl pumpafrön2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 stora msk kvarg naturell
2 st ägg
1/2 dl grädde
1 msk smält smör
Blanda ihop de torra ingredienserna för sig och vätskorna för sig blanda ihop allt till en smet och låt svälla i ca 10 minuter. Rulla ihop till frallor och lägg med fördel på en perforerad plåt. Vill du har hamburgerbröd så formar du dem så som de brukar se ut. Pensla med ägg och strö över antingen vallmofrön eller sesamfrön.
175° i 25-27 minuter
Jag får en känsla att när bröden börjar sjunka lite i ugnen så tror jag att dem är färdiga. Skall experimentera lite till :)
Lägg upp på galler och låt svalna.
175° i 25-27 minuter
Jag får en känsla att när bröden börjar sjunka lite i ugnen så tror jag att dem är färdiga. Skall experimentera lite till :)
Lägg upp på galler och låt svalna.

Hamburgerbröd
Helt ljuvligt gott.