Jag testade även att använd de här bröden som hamburgerbröd och det var lika aptitligt som vanligt hamburgerbröd. se recept på Hamburgerbröd.

Stekte upp nötfärs med salt och peppar och la på en ostskiva som jag lät smälta. Rostade bröden (på grillstekjärn) som jag bakade i morse och fyllde sedan med hemmagjord kall Beasås, tomat, chilisås och lök.
När vi åt så vet jag inte vad jag kan likna lätet från min man Bill... Kanske Odjurets läte när han skulle lära sig äta med sked
Hamburgerbröd
3 dl mandlar som du mixar till mjöl i en mixer.
5 msk fiberhusk
0.5 tsk salt
2 tsk bakpulver
3 st äggvitor
2.5 dl hett vatten
Kall Beasås
blanda alla torra ingredienserna i en skål, häll på vitorna och vattnet och vispa med elvisp på lägsta hastigheten tills det blir en deg. Rulla lagom stora frallor (blöd gärna händerna) och lägg på bakplåtspapper, pensla med 1 ägg och strö på havssalt och eller vallmofrö. platta gärna till dem lite för de svullnar i ugnen.
ca 40 minuter längst ner i ugnen på 175°.
Kall Beasås
2 äggulor
1 tsk dijonsenap
1 tsk ättikssprit
krydda med cayenne, salt, gurkmeja och lökpulver.
Gör som vanligt när du gör majonnäs och fortsätt krydda med dragon och eventuellt mer salt.
Gör som vanligt när du gör majonnäs och fortsätt krydda med dragon och eventuellt mer salt.